Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Технички факултет у Бору
Металуршко инжењерство

ЕРАСМУС+ мобилност студената металуршког одсека

У периоду од 04. до 19. марта 2024. године, докторанти са одсека за металуршко инжењерство, Милица Здравковић  и Милан Недељковић, заједно са колегама са одсека за технолошко инжењерство, су у оквиру програма ЕРАСМУС+ боравили у Љубљани (Словенија).

На Природно техничком факултету, Универзитета у Љубљани (University of Ljubljana, Faculty of Natural Sciences and Engineering – Naravoslovnotehniška fakulteta) имали су прилику да разговарају са колегама са поменутог факултета, размене одређена искуства и да део својих истраживања одраде у њиховим лабораторијама.

 Ментор нашим колегама током њиховог боравка у Љубљани био је проф. др Боштјан Марколи, са департмана за материјале и металургију.

Поред обавеза које су имали на факултету, наше колеге су имале и довољно времена да посете неке од културних и историјских знаменитости Љубљане.

Користимо ову прилику да позовемо све студенте Техничког факултета у Бору да максимално користе овакве и сличне програме и да активно учествују у њима. Оваква искуства могу бити веома драгоцена и корисна у погледу студирања, даљег стручног усавршавања и будуће пословне каријере.

Објављено 26.03.2024. године у 13:28 часова.